Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php on line 181

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 41

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 47

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 48

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970
Sisteme supraveghere auto TRUEMON TM-201A

Sisteme supraveghere auto TRUEMON TM-201A


Sisteme supraveghere auto TRUEMON TM-201A

Mareste poza

COD: TM-201A

Pret: 1.150,00 RON (TVA inclus)
10 Bucati

Descriere
Opinii clienti
Sisteme supraveghere auto TRUEMON TM-201AFiecare avion este dotat cu un dispozitiv, numit cutie neagra, care are rolul de a inregistra informatii de la senzorii proprii, discutiile dintre piloti si turnul de control. In cazul celui mai mic incident informatiile inregistrate de cutia neagra sunt analizate de specialisti, pentru a determina cauzele incidentului si pentru a asigura cel mai inalt nivel de siguranta a traficului aerian. Dispozitivul TRUEMON TM-201A reprezinta o adevarata cutie neagra pentru autovehicule, putand inregistra imagini din trafic dar si din habitaclul mașinii, asigurand protectia soferului, a pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic.
Evenimentele rutiere reprezinta un risc permanent pentru orice conducator auto, profesionist sau amator. Pentru taximetristi comportamentul clientilor este de multe ori o problema, pornind de la refuzul platii pana la atac si jaf. TRUEMON TM-201A este solutia conceputa special pentru aceste situatii. O camera video inregistreaza traficul si drumul parcurs de autovehicul, iar cealalta camera video inregistreaza imagini ale pasagerilor din interiorul masinii (habitaclu). S-a demonstrat ca atunci cand oamenii stiu ca sunt supravegheati/inregistrati, abordeaza un comportament mult mai atent. Solutia noastra, TM-201A, promoveaza astfel prudenta si responsabilitate in conducerea autovehiculelor, asigura securitatea soferului prin inregistrarea permanenta a comportamentului pasagerilor si reduce timpul necesar realizarii unor investigatii judiciare si determinarii cauzelor reale ale unui eventual accident rutier.
 
Software-ul utilitar TRUEMON Smart Viewer are o interfata avansata si, in acelasi timp, prietenoasa. Caracteristici fundamentale ale programului sunt:
- Functii de zoom, cautare, tiparire si securitate usor accesibile;
- Cautare cadru cu cadru (frame by frame) pentru o analiza detaliata a modului de producere al unui eveniment;
- Functii de zoom-in (mărire) si revenire la dimensiunea originala cu un singur click, asigurand rapiditatea identificarii detaliilor;
- Afisarea pozitiei si directiei de deplasare a vehiculului la orice moment al inregistrarii, pe baza datelor GPS;
- Afisarea pozitiei (latitudine, longitudine), vitezei pentru fiecare frame, pentru salvarea pe PC sau imprimarea destinata analizei ulterioare.
Caracteristici ale echipamentului TRUEMON TM-201A
- Camere video pentru traseu (exterior) s habitaclu (interior)
Cele doua camere video, special proiectate pentru utilizarea in autovehicule, aflate in dotarea echipamentului TRUEMON TM-201A permit inregistrarea simultana a imaginilor din trafic si din interiorul autovehiculului.  Aceste inregistrari reduc substantial timpul de investigare judiciara a accidentelor rutiere si asigura securitatea conducătorilor auto in cazul transportului de pasageri.
- Calitate deosebita a imaginilor
Inregistrarile, cu rezolutia VGA la 30 fps, asigura o calitate deosebita a imaginii. Formatul de compresie M-JPEG, standard international, permite inter-operarea cu diverse programe si sisteme de calcul.
- Inregistrare audio de inalta calitate
Sunetul inregistrat, de inalta calitate, contine  convorbirile din habitaclu s poate duce chiar la depistarea rapidaa cauzelor unui accident rutier.
- Accelerometru performat
G-senzorul integrat este unul deosebit de performant, fiind capabil sa isi modifice regimul de lucru in functie de temperatura. Senzitivitatea mare va permite detectarea chiar si a celor mai mici socuri in orice conditii de temperatura.
- Modul GPS integrat
Modulul GPS SiRF III este destinat detectarii precise a pozitiei, vitezei si a timpului (data si ora) pe tot parcursul deplasarii autovehiculului.
- Operare facila si intuitiva
TRUEMON TM-201A poate fi folosit de orice utilizator, iar software-ul utilitar beneficiaza de o interfata prietenoasa si intuitiva, putand fi utilizat de persoane cu o experienta minima in utilizarea PC-ului.
- Rezistenta la cele mai dificile conditii termice
TRUEMON TM-201A funcționeaza si in cele mai aprige conditii meteorologice, in veri toride sau in geruri siberiene. Temperaturile de operare sunt cuprinse intre -40 – 85°C, iar cele de stocare intre -40 – 105°C.
- Capacitate foarte mare de stocare pe SD Card
TRUEMON TM-201A poate inregistra informatii pe carduri SDHC (Secure Digital High Capacity) de maxim 32 GB, formatate FAT32.
- Mod de inregistrare de urgenta
Echipamentul TRUEMON TM-201A are un timp de raspuns foarte mic, in caz de urgenta declansand instantaneu colectarea informatiilor video, audio si de pozitionare.
- Securitate sporita a datelor
Software-ul utilitar are numeroase optiuni de securitate a datelor, protejandu-va intimitatea si asigurand validitatea inregistrarilor realizate de TM-201A.


Niciun anunt gasit
 


Adauga anunt nou

*
*
*

Pentru a fi siguri ca o persoana, si nu un program automat, completeaza aceast paragraf, va rugam introduceti caracterele pe care le vedeti in imagine. Toate caracterele vor fi scrise asa cum sunt afisate.

  Afiseaza din nou

Caractere: 

OK
Comenzi si informatii - BIG IT SOLUTIONS - sisteme supraveghere

Loading...