Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php on line 181

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 41

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 47

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/sessions.php on line 48

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/supraveg/public_html/core/fn_classes_initializers.php:181) in /home/supraveg/public_html/core/fn_common.php on line 1970
Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G


Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit CARSCOP CC688G

Mareste poza

COD: CC688G

Pret: 927,00 RON (TVA inclus)
2 ani 
5 Bucati

Descriere
Imagini
Opinii clienti
Alarma auto GSM cu tracking GPS gratuit
CARSCOP CC688G


     Memoreaza pana la 2 numere de telefon care pot controla alarma.
     Trebuie introdus un sim oarecare, chiar prepaid, de la orice operator.
   
Are si pornire motor.
Softul pentru PC este gratuit, nu se plateste niciun abonament, va puteti localiza masina cu orice telefon tip smartphone.
    Puteti porni motorul din telefon de la orice distanta. Include buton START pentru motor, similar cu autoturismele BMW de noua generatie, releu stop motor, toate accesoriile de montaj.
     Spre deosebire de modelul de la Wintec, este totul intr-o singura carcasa.
     Apelati scurt (bip) numarul de telefon al cartelei SIM care se afla in alarma si aceasta va trimite sms cu link activ a hartii cu pozitia masinii.
   
Apelati lung pana alarma va raspunde si puteti auzi ceea ce se discuta in masina - microfon incoporat in unitatea centrala.
    In caz ca senzorul de soc declanseaza alarma sau daca usa este deschisa neautorizat sau motorul este pornit neautorizat alarma trimite SMS catre ambele numere de control.
    Din telefon puteti foarte simplu localiza masina in parcare cu un simplu SMS si vor clipi avariile masinii timp de cateva secunde.

      Sistemul de pornire a motorului din telefonul mobil utilizand Iphone / Android / Symbian / sistemul Java & Sistemul de pornire a motorului prin simpla apasare a butonului Push start
      Telefonul dvs. este telecomanda dvs.
      Vara porniti aerul conditionat pentru a raci masina inainte de a pleca, comfort de racire!
      Iarna porniti aerul conditionat pentru a incalzi masina inainte de a pleca, comfort de incalzire!
     Puteti porni motorul masinii si aerul conditionat fie din telecomanda, fie chiar din telefonul mobil. Nu aveti decat de asteptat cateva minute in casa sau la birou savurand o ceasca de cafea si apoi puteti pleca fara sa mai asteptati nimic!

     Acest sistem utilizeaza modul GSM din telefonul mobil pentru a controla sistemul de pornire a motorului si al aerului conditionat pentru incalzirea sau racirea masinii (aerul conditionat va porni exact cum a functionat inainte de oprirea masinii) si utilizeaza softul nostru pentru telefonul mobil pentru a controla modul GSM prin SMS si parola. Proprietarul masinii poate schimba parola pentru a evita controlul masinii de catre alte personae. Nu este necesara nicio distanta limita. Masina poate fi parcata atat intr-o parcare supraterana, cat si intr-o parcare subterana. Singura conditie este sa existe semnal GSM si astfel puteti controla masina fara niciun fel de problema.

        Sistemul este disponibil pentru platforma Apple IOS (Remote Start 688-2 - din aplicatia App Store), pentru platforma Google Android, pentru platforma Nokia Symbian si pentru alte softuri Java. Aceste soft acopera aproape toata gama de telefoane mobile actuale.

        Dupa pornirea motorului din telecomanda, masina este inca incuiata. Daca nu descuiati usa din telecomanda sau din telefonul mobil, sistemul va opri motorul imediat si alarma va suna. De asemenea, sistemul va trimite informatii prin SMS numarului autorizat. Daca proprietarul nu descuie usa in 15 minute, sistemul va opri motorul si va reveni la modul alarma.

     Operatiunea Incuiere / Descuiere / Identificare este aceeasi cu incuierea / descuierea / identificarea masinii din telecomanda etc. Cand selectati functia de identificare a masinii, sirena va suna si luminile vor clipi cateva secunde, pentru a va usura identificarea masinii intr-o parcare mare sau noaptea. LOCATE este functia care functioneaza cu modul GPS. Doar modelul CC-688G dispune de aceasta functie. Sistemul va trimite SMS cu link-ul catre pagina web cu locatia exacta a masinii. Trebuie doar sa accesati linkul pe telefonul mobil si sa vizitati pagina web, iar pe ecranul telefonului mobil vi se va afisa atat harta cu locatia curenta a masinii, cat si descrierea in mod text a locatiei.

     
Acest sistem are buton de Push Start (optional). Puteti alege sa instalati sau nu acest buton. Puteti instala acest buton pentru a inlocui sistemul de pornire a motorului folosind cheia masinii. Dupa ce dezarmati masina, calcati frana si apasati putonul Push Start pentru a porni motorul. Nu mai aveti nevoie de cheia masinii pentru a porni motorul. Este un mod foarte original si avantajos! Acest tip de buton este intalnit la masinile de ultima generatie, astfel incat este o modalitate buna de a va imbunatati masina.
Observatie: Daca instalati butonul Push Start, trebuie sa deblocati intai volanul si sa adaugati un modul bypass pentru cheia RFID.

   
  3 tipuri de pornire a motorului pentru o mai mare siguranta
    Acest sistem are 3 tipuri de pornire a motorului: din telefonul mobil, din telecomanda si din butonul Push Start, astfel incat oricare din variante intampina probleme, celelalte functioneaza normal. Acest fapt sporeste increderea si siguranta.
 
     
  Functia de baza a alarmei
    Acest sistem avand principiul de functionare al unei alarme normale, poate inlocui sistemul de alarma de baza al masinii, incluzand: controlul central de blocare / deblocare, armare / dezarmare din telecomanda, identificarea masinii prin clipirea luminilor si pornirea sirenei, pornirea alarmei cand simte usa deschisa, pornirea alarmei cand simte senzorul de soc, pornirea motorului, blocarea automata a usii la plecarea de pe loc dupa apasarea franei, deblocarea automata la oprirea motorului, deschiderea portbagajului, protectie anti furt etc. De asemenea, majoritatea functiilor pot fi controlate din telefonul mobil.

        
Alarma prin reteaua GSM sporeste siguranta masinii oriunde s-ar afla
    Acest sistem include modul GSM. Cand porneste alarma, acesta trimite imediat informatii proprietarului masinii, oriunde acesta s-ar afla. Nu trebuie sa va mai faceti probleme pentru siguranta masinii dvs.!

       
Platforma utilizata nu este taxabila. Doar serviciul SMS este taxabil.
      Acest sistem utilizeaza serviciul SMS pentru controlul masinii, astfel incat nu este nevoie sa va conectati la nicio platforma. Nu aveti motive de ingrijorare ca platforma este inchisa. De fiecare data cand doriti sa controlati masina, sunteti taxati contra unui SMS. Sistemul este usor de utilizat, iar costul este foarte mic.

 
        Monitorizare GPS pe server in timp real (modelul CC-688G)
       Modelul CC-688G are modul GPS in unitatea centrala. Dupa ce activati functia de monitorizare pe server, cand masina pleaca de pe loc, sistemul va incarca pe server imediat locatia curenta a masinii, iar cand masina se opreste, sistemul va opri urmarirea. Proprietarul masinii poate vizita oricand pagina de web, se poate autentifica cu numele de utilizator si parola si poate verifica pe harta ultima locatie a masinii si istoricul evenimentelor pe ultimele 6 luni. Se poate reda orice eveniment din ultimele 6 luni. Pagina web este  http://www.999gps.com/, numele de utilizator este reprezentat de ultimele 6 cifre ale seriei inscriptionate pe unitatea centrala.
        Platforma este aceeasi cu monitorizarea GPS si este gratuita. Modelul CC-688G poate utiliza doar o parte din platforma, cum ar fi afisarea locatiei curente, redarea istoricului de urmariri, depasirea vitezei regulamentare etc. Alte functii merg impreuna cu un alt model de GPS tracker.
        Daca apelati sistemul de pe telefonul mobil, puteti obtine locatia curenta a masinii . Veti primi inapoi un link cu locatia curenta. Daca accesati link-ul, pe ecranul telefonului vi se va afisa harta cu locatia curenta.
        Modelul CC-688G va taxeaza conform serviciului date. Odata activata functia de monitorizare, in fiecare luna veti plati serviciul date GPRS cam 10-20M. Va recomandam sa comandati un pachet de date pentru a economisi bani. Activarea functiei de monitorizare necesita setarea numelui de utilizator si parola pentru GPRS. Contactati compania dvs. de telefonie pentru a va confirma acest serviciu. Dupa ce activati functia de monitorizare, aceasta va fi controlata de miscarea masinii.


Pachetul contine:
1 x unitate centrala cu GSM incorporat
2 x telecomenda
1 x buton PUsh Start/Stop motor
1 x sirena
1 x antena GSM
1 x antena GPS
1 x senzor soc
1 x set cabluri legatura.


Niciun anunt gasit
 


Adauga anunt nou

*
*
*

Pentru a fi siguri ca o persoana, si nu un program automat, completeaza aceast paragraf, va rugam introduceti caracterele pe care le vedeti in imagine. Toate caracterele vor fi scrise asa cum sunt afisate.

  Afiseaza din nou

Caractere: 

OK
Comenzi si informatii - BIG IT SOLUTIONS - sisteme supraveghere

Loading...